Jump to content

Mi lesz a Batman: Arkham Knight Season Pass-ben?

2015. 05. 04. 10:00

Rövid összefoglaló arról, hogy mi mindent zsúfol a kiadó a 40 dolláros Batman: Arkham Knight Season Pass-be, mely összességében nem kevés tartalommal szolgál.

A múlt héten került bejelentésre a Batman: Arkham Knight Season Pass, mely meglehetősen sokba, 40 dollárba kerül (11 000 Ft). A Warner Bros. azóta észrevette, hogy sokaknak nem tetszett, hogy nem derült ki, miféle tartalmakért szeretnének ennyit kérni, így Facebookon keresztül közzétették a listát. A Season Pass tehát a következő hat hónapban érkező valamennyi tartalmat magában foglalja, melyek több narratívát, új küldetéseket, karaktereket és járműveket tartalmaznak. Listába foglalva ez a következőképpen alakul:

-Batgirl: A Matter of Family (sztori kiegészítő, melyben Batgirlként játszhatsz)

-The Season of Infamy (új sztori küldetések, melyben legendás szupergonoszok támadnak Gotham City-re)

-Gotham City Stories (Batman szövetségeseiként játszva tudhatsz meg történetükről még többet a Batman: Arkham Knight sztorija előttről és utánról)

-Legendary Batmobiles és tematikus pályák (A 70-es évek ikonikus Batmobile-ok és egyedi pályák egy-egy korszak köré alkotva)

-Crimefighter Challenge térképek (új játékstílusokkal)

-Karakterkinézetek ( különböző korszakok kinézetei Batman, Robin, Nightwing és Catwoman számára)

A Rocksteady ezeket a tartalmakat akkor is el akarta készíteni, ha nem is illenek egészen a Batman: Arkham Knight történetszálába. A havonta megjelenő kiegekkel kapcsolatban újabb információk jönnek hamarosan.

A Batman: Arkham Knight PC-re, PS4-re és Xbox One-ra június 23-án jelenik meg először.

Forrás és fotó: vg247.com

Írta: Ambróz Nóra