Jump to content

Három húsvéti tojás a Wolfenstein: The Old Bloodban

2015. 05. 06. 10:00

A Wolfenstein: The Old Blood már elérhető Észak-Amerikában, ahol máris elkezdték felfedezni a játékosok a game húsvéti tojásait, melyeket egy videóban összefoglalva szeretnénk megmutatni. Ha szeretnéd megkímélni magadat a spoilerektől, akkor ne olvass tovább!

Az Eurogamer újságírója, Ian Higton máris kiszúrt három húsvéti tojást a játékban, melyeket minden bizonnyal több hasonló észrevétel követ majd, ha mindenkihez eljut a The Old Blood.

Az alábbi videóban egy miniatűr, a Quake 3-ból szökött rakéta indító szerepel kulcstartóként, mely egyébként már a Wolfenstein: The New Orderben is felbukkant valamint egy a Falloutból ismerős Nuka-Cola szerezhető be egy automatából (észrevetted a Pip-Boyszerű logót?). Emellett ne feledkezzünk meg az északi témákat felelevenítő, Skyrim-sisakról se.

Jó szórakozást!

A The Old Blood lemezes kiadása Európában május 15-től érkezik meg, míg a digitális verzió elérhető a következő linkeken: Steam, PSN, Xbox Store. A játék megjelenésével együtt megérkezett az utolsó, indulási trailer is, melyet itt nézhetsz meg.

Forrás és fotó: vg247.com

Írta: Ambróz Nóra