Jump to content

Assassin’s Creed: Syndicate női szereplővel

2015. 05. 12. 16:00

Az Assassin’s Creed: Syndicate-nek mindjárt kettő főszereplője is lesz egy helyett, akik közül ráadásul az egyik nőnemű. Ismerkedjünk meg Jacob testvérével, Evie Frye-jal.

A Kotaku névtelen forrása szerint az Assassin’s Creed: Syndicate története két karakter perspektívájából kerül elmesélésre. A sztori két sztárja Jacob és Evie Frye lesznek, egy testvérpár, akik között a játékosok a küldetések során váltogathatnak.

A történetben Jacob szerep lesz a hangsúlyosabb, így nagyjából 75%-ban vele kell majd játszanod, ám Evie-nek is jut legalább 25%. A környezet a korábban már megismert viktoriánus London bűnöző alvilága lesz, melynek a Frye-testvérek is részei.

Az Ubisoft tavaly nem kevés haragot vont magára az Assassin’s Creed: Unity kiadásakor, amikor kiderült, hogy a négy co-op karakter egyike sem nőnemű. Amikor a kiadó megpróbálta megmagyarázni, mi állt a döntés hátterében csak még több szidalmat kapott a kritikusoktól és rajongóktól is egyaránt. Reméljük, hogy az Ubisoft tanult az esetből és okosabban vezeti ezúttal marketing kampányát, hiszen a sorozat valójában egyáltalán nem szenved hiányt nagyszerűen megalkotott női karakterekben.

Az Assassin’s Creed: Syndicate hivatalos bemutatására a mai napon, a mi időnk szerint este hat fele kerül sor, így ennek összefoglalóját a holnapi hírek között találod meg.

Forrás és fotó: vg247.com

Írta: Ambróz Nóra