Jump to content

Ismét nincs rendezője az Uncharted mozinak

2015. 06. 27. 16:00

Az Uncharted alapján készülő film újabb késést kénytelen elszenvedni, ugyanis a produkciós csoport ezúttal a rendezőjét vesztette el.

Seth Gordon, a Sony Pictures által utoljára az Uncharted filmhez rendelt rendező kilépett a projektből. A The Warp jelentése szerint Tom Rothman – aki átvette a vezetői szerepet a korábban kilépő Amy Pascaltól, vállalta át a kreatív rendezés feladatát is, mely végül a nagy szakításhoz vezetett.

Ezzel ellentétben egy másik beszámoló a Heroic Hollywood oldalán azt közölte, hogy Rothman úgy döntött, a film kénytelen szerényebb költségvetésből gazdálkodni, így a büdzsé inkább a Resident Eviléhez hasonlított már, mint az Indiana Jones mozikhoz.

Utoljára akkor kerültek elő információk a készülő filmről, amikor a Sony Pictures adatbázisait feltörték és a cégen belüli emailek kiszivárogtak. Akkoriban még a forgatókönyv úgy nézett ki, mint a Nemzet aranyának egy „intenzívebb változata” és még Gordon kezében volt a rendezés.

A film eredetileg 2016 júliusára volt beütemezve, ám egyre valószínűtlenebb, hogy a határidőt sikerül teljesítenie a csapatnak.

Forrás és fotó: vg247.com

Írta: Ambróz Nóra