Jump to content

Add a hangod a Warhammer: End Times – Vermintide-hoz

2015. 07. 31. 12:00

Ha szeretnéd, most lehetőséged nyílik rá, hogy bársonyos baritonod vagy mélyes zengő basszusod megszólaljon a Warhammer: End Times – Vermintide soron következő trailerében. Nincs más dolgod, mint megmutatni a készítőknek: te vagy a következő aranyhangú narrátor.

A Warhammer: End Times – Vermintide fejlesztője, a Fatshark egy varázslatos új hangot keres következő trailerének narrálásához.

A pályázat során bárki küldhet be hangeflvételeket a világ minden tájáról. A szerencsés nyertes ezt követően ingyen utazik Stockholmba, ahol felmondja majd a szöveg végleges változatát. A versenyben való részvételhez mindössze annyit kell tenned, hogy felmondod a megadott sorokat és a szöveget rögzíted és feltöltöd egy YouTube videóban, majd a pályamunkát elküldöd ezen a weboldalon keresztül a fejlesztőknek.

A Fatshark szerint egyetlen szabály érvényes: nincsenek szabályok. Minden pályamunkát meghallgatnak és az összes merész próbálkozó egy Fatshark játékhoz való Steam kulcsot kap ajándékba.

A Warhammer: End Times – Vermintide egy a jövőben kiadásra kerülő co-op first-person akció RPG, mely PC, PS4 és Xbox One verzióban is megjelenik az idei év folyamán.

Forrás és fotó: vg247.com
Írta: Ambróz Nóra