Jump to content

Az EA se tudja, lesz-e 2016-ban új Need for Speed

2015. 07. 31. 14:00

Egyelőre maga az EA sem biztos benne, hogy szeretné újraéleszteni a Need for Speed játékok éves rendszerességű kiadását. Ennek ellenére azonban a kiadó nem zárkózik el az ötlettől teljesen.

Az EA nem adott ki Need for Speed game-et 2014-ben, hosszú idő után először. Idén azonban újra beindult a franchise, melynek során a fejlesztők visszatértek a játék gyökereihez és olyan korábbi darabokból merítettek inspirációt, mint az Underground és a Carbon. Ez talán azt jelentené, hogy 2015-től ismét évi rendszerességgel számíthatunk a sorozat folytatására?

Az EA maga sem biztos a dologban, derült ki Peter Moore szavaiból: „Nem tudom, hogy sikerüle-e, érdekes kérdés. Az MCVUK-nak adott interjújában Moore kitért több dologra is ezzel kapcsolatban:

„Szeretnénk először látni, hogyan sül el ez a játék. Csak akkor van értelme évente kiadni valamit, ha folyamatosan tudunk friss ötletekkel előállni. Ugyanezen a dolgon rágtuk magunkat végig a golffal is. […] az itt a kérdés, van-e elég innováció, van-e elég kreativitás a bennünk ahhoz, hogy belemenjünk és minden évben valami újat mutassunk?”

Az idei Need for Speed megjelenésére már csak novemberig kell várnod, amikor a játék egyszerre jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás és fotó: vg247.com
Írta: Ambróz Nóra