Jump to content

Visszavonták a MKX Xbox 360 és PS3 verzióját

2015. 08. 29. 16:00

A Warner nemrégiben bejelentette, hogy a korábban kétszer is elodázott Mortal Kombat X PS3 és Xbox 360 verziók sosem készülnek el.

Egy poszt szerint a cég végül azért hozta meg ezt a nehéz döntést, mert arra a „sajnálatos következtetésre jutottak”, hogy a játék minősége nem ütné meg azt a színvonalat, melyet a frissebb konzolokon látott kiadások sztenderddé tettek. Ennek ellenére „becsületesen” dolgoztak, hogy elkészüljön a PS3 és Xbox 360 verzió is.

„Nem sikerült elérnünk a PS3 és Xbox 360 kiadással azt a színvonalat, amit egy Mortal Kombat game-től elvárunk. Nagyon sajnáljuk, hogy nem tudjuk azt produkálni, amit korábban terveztük.[…] Ha előrendelted a Mortal Kombat X PS3 vagy Xbox 360 verzióját, kérjük, hogy fáradj vissza az eladóhoz, ahol ezt megtetted és a teljes összeget visszafizetjük.”

Az öregebb konzolokra szánt kiadásnak áprilisban kellett volna megjelennie a PC, PS4 és Xbox One kiadással egyidőben, ám a megjelenést először júniusra tolták. Ezt követően újabb késés következett, melyben őszi megjelenést ígért a cég, ám pontos dátum nélkül.

A játék kiadása óta a franchise történetének legjobban fogyó játéka, mely máris számos DLC kinézettel és karakterrel bővült, köztük Predatorral, Jasonnel és néhány klasszikus harcossal.

Forrás és fotó: vg247.com
Írta: Ambróz Nóra