Jump to content

Elindult a Microsoft MOBA, a Gigantic zárt bétája

2015. 08. 30. 16:00

Emlékszel még a Gigantic-ra? Ez volt az a MOBA, melyet a Microsoft a GDC 2015 eseménye során jelentett be. A játék azóta megérett a zárt béta tesztelésre Xbox One-on és Windows 10-en is.

Ha még nem jelentkezték, a hivatalos oldalon keresztül bármikor pótolhatod a mulasztást. A játék tesztelése elérhető Windows 10 és Xbox One verziókban is egyaránt, míg a különböző platformok játékosai számára adott a közös game lehetősége.

A fejlesztésért felelős Motiga hétvégénként kezdi a tesztelést, melyet a jövőben fokozatosan szeretne bővíteni. Az új feature-ök folyamatosan kerülnek be a játékba a hétvégi nyüzsgés idején kívül.

A Gigantic-ban ötfős csapatok mérhetik össze tudásukat a játék arénáiban third-person nézetben. A kínálatban máris 16 választható hős szerepel, melyek mindegyike egyedi képességekkel és játékstílussal rendelkezik. A meccsek célja az ellenféle Guardianjának elpusztítása és a csapat sajátjának védelme.

A 2014 júliusában bejelentett Gigantic egyaránt optimálisan játszható egérrel-billentyűzettel és az Xbox One kontrollereivel is.

Forrás és fotó: vg247.com
Írta: Ambróz Nóra