Jump to content

Hitman: megjöttek a kiadás részletei

2015. 09. 30. 16:00

A Hitman megjelenési dátumát nemrégiben kénytelen volt elodázni az IO Interactive, így a game megjelenésére csak 2016 márciusában számíthatunk. A megjelenés pontos napján kívül a friss közlemény az érkező tartalom néhány új részletét is megosztotta velünk.

A múlt héten a fejlesztők a játék mérete és nagyságrendi növekedése miatt halasztották el a megjelenést. Az új kiadási dátum március 11-e (legalábbis az USA-ban).

A game kiadásakor három helyszínnel és hat kampány küldetéssel érkezik. Ezeket Párizs, Marrakesh és Sapienza területén kell végre hajtanod, melynek során összesen mintegy 800 célpontot likvidálhatsz majd a Contract módot is beleszámolva.

Emellé heti rendszerességgel új szerződések érkeznek, melyek a közösség által alkotott küldetésekből, célpontokból lesznek kiválasztva és limitált időszakokban lesznek elvégezhetőek. A helyszínek sora egy-egy új sandbox kiadással bővül áprilistól kezdődően júniusig minden hónapban, melyekhez új fegyverek, küldetések, álcák, szerződések és minden más csecsebecse járnak. Elsőként a helyszínek közül Thaiföld jelenik meg áprilisban, majd az USA májusban, míg júniustól akár Japánban is kalandozhatsz.

A tájékoztatóként szolgáló infográfia alapján azok, akik 60 dolláros árat fizetnek a játékért bekerülnek a bétába (PC és PS4), megkapnak minden tartalmat induláskor és jogosultak a későbbi összes megjelenésre is. Ezzel szemben a szerényebb csomagot választó játékosok csak a március 11-ei debüt tartalmait kapják meg 35 dollár fejében. A csomagok közti feljebb lépésre 30 dolláros áron van lehetőség.

A Hitman fejlesztése egyaránt zajlik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is.

Forrás és fotó: vg247.com
Írta: Ambróz Nóra