Jump to content

Boldog új évet kíván a GamerGuru szerkesztősége

2015. 12. 31. 16:00

Alig több mint egy éve kezdtünk hozzá a GamerGuru oldalon a játékokkal kapcsolatos hírek publikálásának, ám máris rengeteg minden történt velünk azóta. Szeretnénk most megköszönni minden Kedves Olvasónknak eddigi hűséges figyelmét és minden jót kívánni a következő esztendőre.

A GamerGuru tavaly decemberben indult el útján, így egy évvel ezelőtt még nem sok mindenről számolhattunk az év zárásával. Az azóta eltelt idő folyamán azonban hosszú utat jártunk be. Igyekeztünk mindvégig áttekintést nyújtani a külföldi hírek legjavából, mely az elmúlt 12 hónapban publikált mintegy 1200 cikkben reméljük, többé-kevésbé sikerült is.

Rovatainkban nem csak az országban legnépszerűbbnek számító PC platform híreivel foglalkozunk, de igyekszünk a konzolok és a mobilos játékok újdonságaiból is meríteni, így minél szélesebb közönséghez szólni. Ezen a jövőben sem szeretnénk változtatni, ám reméljük, hamarosan egy új rovat érkezésével az eSport híreit is közvetíthetjük felétek.

Köszönjünk minden kedves olvasónknak, hogy megtiszteltetek bennünket a figyelmetekkel és kívánunk nagyon boldog, sikerekben gazdag új évet!

A GamerGuru szerkesztőségének nevében:
Ambróz Nóra

Fotó: videogamesblogger.com