Jump to content

Breakaway – Az Amazon első saját játéka

2016. 10. 02. 11:00

Emlékszünk még, hogy az Amazon néhány éve bejelentette, hogy játékokat fog készíteni? Erre mondják, hogy ami késik, az nem múlik. Breakaway bejelentve.  

Az Amazon 3 új játékot leplezett le a TwitchCon-on még a hét elején. A Crucible-t, a New World-őt és a Breakaway-t. Utóbbi egy 4v4-es csapatalapú mulatság, amolyan hősnős-akciós módra. Az egész játék nagy barátja lehet majd a streamer közösségnek. Beépített Twitch támogatás is lesz.

Maga a játék a populáris MOBA generációt kívánja meglovagolni, de nem creepek között kell majd hadonásznunk a hőseinkkel. Helyette viszont építkezhetünk. Mindenféle konstrukciókat idézhetünk majd meg a csatatérre, hogy nekünk és csapattársainknak a segítségére legyenek. Ez még akár érdekes is lehet, de valahogy nagyon jól kell tálalni, ha komoly játékosbázist akarnak elcsalogatni a jelenleg jól bevált MOBA címek közeléből.

A fejlesztők szerint ezt a játékot streamerek készítették streamereknek. Ezt a Twitch integráció mellett az úgynevezett Stream+ rendszer is alátámassza, amiről az Amazon még nem kívánt túl sok részletet felfedni.

Alább egy 10 perces gameplay videót is láthatunk már a készülgető játékból, de megjelenési dátum az még nincs, se közel, se távol.

Alfára azért már itt jelentkezhetünk.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)