Jump to content

Crucible – Még egy TPS MOBA az Amazontól

2016. 10. 02. 16:00

A 4v4-es építkezős Breakaway mellé egy másik MOBA elemekkel operáló játékot is bejelentett az Amazon Game Studios, ez pedig nem más, mint a Crucible.

Az Amazon 3 új játékot leplezett le a TwitchCon-on, de ezekből 2 rögtön telibe MOBA. A Crucible ígérkezik a nagyobb faltatnak első ránézésre. Egy 6v6 TPS játékról van szó, ahol hősünket irányítva kell túlélnünk egy idegen planéta felszínén a többi játékossal szemben.

A játékosok képesek lesznek játék közben beállítani a választott hősük képességeit, így további stratégiai lehetőségekre szert téve. Ez persze nem egy drámai újdonság mindegy milyen szofisztikátlan fogalmazzuk meg. Van azonban itt mégis csak valami, ami felkeltheti az érdeklődésünket és ez is a streameléshez és a Twitch integrációhoz kötődik. A 6v6-os összecsapásba becsatlakozhat majd egy 13. játékos, akinek szintén lesznek képességei, amikkel akár a játék kimenetelére is hathatnak. Érdekesen hangzik, de hogy ez élőben hogyan fog kinézni, na arra kíváncsiak leszünk. Valószínűleg nem ez lesz a világ legkiegyensúlyozottabb MOBA játéka, de talán nem is ez lesz itt a lényeg.

A többi bejelentett játékhoz hasonlóan megjelenési dátum itt sincs. Van viszont videó, de ezzel se leszünk kisegítve.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)