Jump to content

Lámákat és kincsvadászatot hoz a Minecraft Exploration frissítése

2016. 10. 02. 12:00

Még nem kapott konkrét megjelenési dátumot a Minecraft 1.11-es verziószámú Exploration frissítése, de a jelek szerint érdemes lesz rá odafigyelni, hogy mikor érkezik.

Az hagyján, hogy a következő nagy Minecraft frissítéssel népes lámapopuláció árassza majd el a randomgenerált pixelbirodalmakat, de még ráadásul jó kis köpködős képességet is kapnak. Persze lehet ez annyira nem egy higiénikus baráti gesztusként fog materializálódni.. elvégre ki örül, ha békésen bányászgat egy megtermett láma meg jól arcon csulázza, de azért meglehet ebben majd találni a fun faktort én úgy érzem. Lesznek itt mókás youtube videók.

Kerülnek majd be új NPC-k is. A falusi kartográfusok térképeket adnak majd némi smaragdért. Nem is akármilyen térképeket. Kincses térképeket! Oh, igen. Kincsvadászok lehetünk a Minecraftban. A magam részéről már régóta várok valami hasonló beépített dolgot a játékba. Hiába, az idén minden év eleji kívánságom teljesülni látszik, ha ezt tudom, okosabban használom fel őket, de most már ez van. Lámák és kincsvadászat a Minecraftban.

Az interface is fejlődni fog. Sokkal könnyebb lesz az 1.11-es frissítés után koordinátákat megosztani a többi játékossal. Bár még élesbe nem tudni mikor jön ki az update, de snapshot-al már kipróbálható. Ne felejtsük elmenteni a világainkat mielőtt rászabadulunk a snapshot verzióra, mert könnyen megkorrumpálhatja a fájljainkat.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)