Jump to content

Volt hook, nincs hook - Roadhog patch a láthatáron

2017. 01. 04. 15:34

Nincs is annál jobb, mint killcamből visszanézni, ahogy Roadhog áthúz minket a falon. Ilyenkor gondolatban új bugyrokat nyitunk a pokolban, ahova az ellenfeleinket elkívánjunk, de ennek a fantáziálásnak hamarosan vége.

Legalábbis nem lesz rá szükség, ha hihetünk az egyik kék posztnak, amit Geoff Goodman, az Overwatch egyik fejlesztője tett közé a hivatalos fórumon. Márpedig, ha hivatalos meg fórum is, akkor bizony nagyon hiszünk neki. Hinni akarunk, mert Roadhogra ráfér egy kis balance.

Arról szól a fáma, hogy akár egy héten belül érkezhet PTR-re az az új patch, ami helyrepofozná Roadhog hookját. Elsőként a hookolás áldozatai közvetlen Roadhog elé fognak kerülni, ahelyett hogy csak egy egyenes vonalon csúsznának az irányába. Lesz egy limit, hogy mennyire lehet valakit oldalra hookolni, így nem lesz például az, hogy behúzunk valakit és 180 fokban elfordulunk, hogy ledobjuk egy szikláról.

Másodszor, mostantól nem a hook, hanem Roadhog szemszögéből kerül vizsgálatra a hook találata. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy nem lehet behúzni olyat, akit nem lát Roadhog maga. Agyő falon át hookolás.

Végül, de nem utolsó sorban a láthatóság abban a pillanatban is le lesz vizsgálva, amikor a hook landol. Magyarán, ha Roadhog eldobja a kampót, de mi még a becsapódás előtt betűzünk fedezékbe és a kampó csak a hűlt helyünkön csattan, akkor se kerülünk behúzásra.

Ahogy azt Geoff Goodman is megjegyzi a poszt végén, ezek a változtatások összességében gyengíteni fogják Roadhogot, de ezt ellensúlyozni fogják, ha egyszer a játékosok letesztelték a változtatásokat.

(Forrás: playoverwatch.com Kép forrása: playoverwatch.com)