Jump to content

Közönség kedvenceket hoz a heti Humble Bundle? – Fogjuk rá

2017. 01. 11. 13:22

A Humble Overwhelmingly Positive Bundle fantázianevet kapott csomag nevéhez hűen kizárólag a Steam közösségtől rendkívül pozitív értékelést kapott játékokat sorakoztat fel a heti ajánlatban, de nem biztos, hogy azokat, amiket szeretnénk.

Kell-e ennél jobb ajánlólevél? Ami azt illeti kéne. Kicsit szétnézünk Steamen, akkor látni fogjuk, hogy azért ár/érték arányban elég nagy a szórás azon játékok között, amiket a Steam rendszere a közösség értékelése alapján a rendkívül pozitív címkével dob meg, de oké, ez egy dolog. Én azt mondom, míg akad egy ember is a világon, aki örömét tudja lelni egy játékban, addig az a játék már nem hiába jött a világra, de ezzel együtt se erre számított az ember a csomag neve hallatán. Látom hogy retro platformer, látom hogy mit akarnak a játékok, de valahogy nekem nem jöttek át ezek az ajánlatok még csokorba kötve se. Persze ez legyen az én bajom és senkit se tartson vissza Shantae and the Pirate’s Curse, az Epic Battle Fantasy 4 vagy a mélységesen titokzatos Pony Island beszerzésétől, amiket már 1 dollárért utánunk is dobnak.

Az átlag (cikk írásának pillanatában 6,86 dollár) megütéséért 3 további olyan játékot kapunk, amiknek a nevével még valószínűleg az életbe nem találkoztak a legtöbben. Név szerint a Day of the Tentacle Remastered kiadását, a Deadboltot és egy rejtélyes játékot, amiről csak 6 nap múlva tudjuk meg, hogy micsoda.

10 dolláros küszöböt átlépve jönnek a prémium tételek az NPLUSPLUS és a VA-11 Hall-A Cyberpunk Bartender Action játékok személyében.

Oké legyünk fair play játékosok. Meglehet békélni ezzel a csomaggal, de azért amikor „Overwhelmingly Positive Bundle” nevet olvas az ember, akkor nem biztos, hogy ezeket a játékcímeket várta volna és persze erről nem a játékok tehetnek, hanem az a kis haldokló maréknyi naivitás, ami még az emberben szuszogott.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)