Jump to content

Egy FIFA játék lesz az EA első Nintendo Switch-re készült játéka

2017. 01. 13. 16:11

Egy új FIFA cím van születőben. A játék olyan új, hogy még rendes nevet se kapott, de a bejelentés azért gyors megvolt róla, nehogy már pont az EA maradjon ki a mai hírekből.

Sorra jönnek a Nintendo Switch konzolra érkező játékokról a hírek, s még egy csomó cím teljesen ismeretlen lehet a nem Nintendo kütyükőn nevelkedett olvasóinknak, addig az EA egy mindenki számára ismerősen csengő nevet húzott elő abból a bizonyos, mi ezt hozzuk a Switch-re kalapból. Ez a név pedig nem más, mint a FIFA.

FIFA-ból sose elég, ezt már az EA legutóbbi FIFA 17 játéka is bizonyította, ami megjelenése után még heteken át üldögélt a különféle eladási toplisták elején. A Switch-re érkező, még meg nem nevezett új FIFA játék is minden bizonnyal hatalmas sikert fog aratni, mind a hagyományos FIFA rajongók, mind pedig a Nintendo törzsközönségének körében. Könnyen lehet, hogy az idén megjelenő FIFA 18-ról van szó, de az is lehet, hogy egy direkt a Nintendo következő generációs konzoljára fejlesztett egyéb focis játékról. Még semmi se biztos, vagyis annyi mégis, hogy eddig ez az egy EA játék lett bejelentve a Switch-re.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)