Jump to content

Végül csak lesz Skyrim a Nintendo Switch konzolra

2017. 01. 13. 15:46

Todd Howard tűnt fel a Bethesdatól egy előre rögzített részében a Nintendo nagy Switch bemutatójának, hogy hivatalossá tegye, amit már sokan rég tudni véltek: Switchre is jönni fog a Skyrim.

A The Elder Scrolls V: Skyrim néhány rövidebb részlet elejéig feltűnt már korábbi Nintendo Switch előzetesekben, de se a Bethesda, se a Nintendo nem akarta elárulni, hogy ez csak az adott reklámanyag végett történt vagy a játék tényleg játszható lesz az új konzolon. Akkor még kérdéses volt az is, hogy egyáltalán e fog-e futni egy ilyen kaliberű játék a Switchen. Hát a mai nappal véget ért a drámai kételkedés korszaka. Megkaptuk a válaszokat. A Switch elég erős lesz a Skyrim futtatásához, így már bárhol és bármikor folytathatjuk majd epikus kalandjainkat a Bethesda méltán híres és sikeres szerepjátékában.

Sajnos ennél több információt nem is osztott meg senki a Skyrim portolással kapcsolatosan. Minden bizonnyal a tavaly megjelent Skyrim: Special Edition jöhet itt szóba, ami így már PC, PlayStation 4 és Xbox One után Nintendo Switchen is játszható lesz.

Nem hangzik rosszul a gondolat, hogy ezután bármilyen unalmas útra is indulunk, mindig ott lehet velünk a Skyrim az időt múlatni, hála a Switch konzolnak. További részletekre később számíthatunk.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)