Jump to content

Akciódús lett az új Vikings – Wolves of Midgard gameplay videó

2017. 01. 15. 16:00

Ebben az új Vikings – Wolves of Midgard videóban ráleshetünk az izometrikus akció-RPG legfrissebb verziója által nyújtott játékmenetére. Darálásból jeles, annyi már biztos.

A videó közel másfél percnyi dirr-durr és csitt-csatt, de hát pontosan ilyen jó kis aprít-pusztít játékmenetet vár az ember egy hack & slash játéktól. A Vikings – Wolves of Midgard egy északi mitológiával operáló pörgős akció-RPG lesz, amit ez az új videó is bizonyít. Co-op többjátékos és egyjátékos mód egyaránt dukálni fog a játékhoz. Ránézésre a látvánnyal és a hangulattal nem lesz baj, csak kérdés mivel tud ez majd többet mondjuk egy Diablo 3-hoz vagy egy ingyenesen játszható, mégis hihetetlenül összetett Path of Exilehoz képest. Így ránézésre mondjuk inkább egy Viking harcosokkal operáló Titan Quest lesz. Kíváncsian várjuk, hogy mit tud majd felmutatni a kész játék.

A fejlesztők teljesen személyre szabható Viking avatárokat ígérnek változatos képesség és tapasztalati rendszerrel. Én ebből megint csak maximum valami grindolos dolgot vélek vizionálni, de majd meglátjuk. A játék megjelenése elvileg 2017 elején esedékes Linux, Mac, PC, PS4 és Xbox One platformokra. Steamen előrendelhető a játék, most 15%-os kedvezménnyel, egészen február 24-ig. Az előrendelők néhány a karakterek kicicomázásához használható plusz cuccot kapnak. Gondoljunk itt klántetkóra, szakállakra, frizurákra és mindenre, amire csak egy igazi barbi viking vágyhat.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: youtube.com)