Jump to content

Immár 25 millió hős kergetőzik fel-alá az Overwatch birodalmában

2017. 01. 27. 17:28

Egyszerre lenyűgöző és döbbenetes, hogy már 25 millió jómadár kakaskodik az Overwatch dombjain, de még mindig kéne valaki a payload mellé.

Nem kis dolog, ha egy cég elmondhatja magáról, hogy egy olyan játékot dobott össze, ami kevesebb, mint egy év leforgása alatt 20 millió játékost vonzott be. Ez már önmagában egy kivételes teljesítmény, de a Blizzard bőven rátett még erre is egy lapáttal. Az Overwatch világának hősökre van szüksége szólót a nagy kék csapat és immár 25 millióan válaszoltak a hívásra.

Októberben adtuk hírül, hogy a játék elérte a 20 milliós mérföldkövet, míg a 10 millióhoz kevesebb, mint egy hónap kellett a 2016-os májusi megjelenéstől. Természetesen lassul a növekedés, de a végét azt még messze nem látni. A Blizzard kitett magáért és a fogyasztóközönség ezt rendesen meg is hálálja.

Bárhogy is alakuljon a jövő, az Overwatch számára, az már most biztos, hogy egy olyan alkotással van dolgunk, ami sikeresen beírta magát a játéktörténelembe és még sokáig nem fogunk megfeledkezni róla. Aki még nem próbálta ki valamilyen formában, az csengessen át a szomszédba, mert ott már biztos megvan valakinek és nézze meg magának, aztán döntse el, hogy ki akar-e maradni ebből a buliból. Most például épp a Year of The Rooster event zajlik nagyba a kínai újév tiszteletére.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)