Jump to content

Ismét bővül a Dead Rising 4-es ruhatárunk

2017. 01. 28. 18:41

Ha a Dead Rising 4 eddig nem volt elégé farsangi számodra, akkor biztos nagy örömmel fogod hallani, hogy tovább fokozódik a helyzet. A jó öreg Frank most Street Fighter karakterek bőrébe bújhat.

Ha tetszett, ahogy Frank West beöltözött mikulásnak és cukorkavetővel pusztította a jobb sorsra érdemes zokniagyú élőholtakat, de azt gondoltad, hogy innen már nincs hova tovább emelni a színvonalat, akkor könnyen lehet, hogy igazad volt. A fejlesztők azért próbálkoznak még. Következő héten például a Street Fighter karaktereinek bőrébe bújhat Frank. Cammy, Tangief, Guile..a ruhájuk hamarosan a te Dead Rising gardróbod részét képezheti, ráadásul teljesen ingyen.

A Capcom elmondása alapján az újdonságok a következő patch kíséretében érkeznek január 30-án. A ruhatár bővítése mellé két új nehézségi szintet rejteget még a csomag. Ezen felül január 31-től élni fog a játékhoz egy trial mód, ahol a leendő Dead Rising 4 rajongók a sztori és a többjátékos részébe is belekóstolhatnak a játéknak.

A Dead Rising 4 tavaly december 6-án jelent meg. Ez idő alatt a játékosok 7 milliárd zombit mészároltak le és több mint 3 millió fotót és szelfit lőttek a játékban.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)