Jump to content

Már hivatalos: Nem készül a Skate 4

2017. 02. 01. 13:21

Bánatosan csiripelnek a Skate sorozat rajongóinak a Twitter madárkái. Az Electronic Arts egyértelművé tette, hogy jelenleg nem dolgoznak a játék folytatásán.

Andrew Wilson vezérigazgató kifejezetten tagadta a várva várt folytatás készültét miután egy befektető rákérdez a 2017-es harmadik negyedévi pénzügyi kilátásokra, mondván „az EA jelenleg nem készít Skate 4-et”.

Korábban az EA egyik közösségi menedzsere egy olyan tweet bejegyzést tett közé, ami némi reményt kelthetett a rajongókban, de aztán erről kiderült, hogy nem volt több, mint a személyes vágy kifejezése. Persze feladni sose szabad. Az hogy most nem dolgozik a folytatáson az EA az nem jelenti azt, hogy később se fog, pláne ha látják, hogy igen csak lenne érdeklődés a dolog iránt. A legutóbbi Skate játék 2010-ben a Skate 3 volt. A sorozat mindhárom része eddig gyorsan eredményes lett a megjelenése után PS3-on és Xbox 360-on. Azóta a Skate-hez legközelebb állónak tekinthető játék, ami megjelent az a Goat Simulator, márpedig az nagyon nem ugyanaz.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)