Jump to content

Overwatch – Elindult az Uprising event!

2017. 04. 11. 20:05

A mai napra robotkaszabolásban gazdag estét kínál nekünk a Blizzard. A korábbi híreknek megfelelően, április 11. este 20:00 után egy termetes patch kíséretében megérkezett az Overwatch legújabb eventje, az Uprising.

Ha tetszett anno az Overwatch halloweenre összedobott PVE pályája (az elszabadult Dr. Junkensteinnel), akkor az Uprising féle Omnic kaszabolás se fog nekünk csalódást okozni. A King’s Row pálya egy alaposan átdolgozott és kibővített verzióját kapjuk meg csatatér gyanánt, ahol különféle pontfoglalós, védekezős, majd végül támadós feladatokat kapunk. A feladatok teljesítésének egy 4 fős csapat részeként vágunk neki. A pályára választható csapat összetétele meglehetősen limitált. Csak Tracer, Mercy, Torbjörn és Reinhardt áll a rendelkezésünkre. Összesen 4 különféle nehézségi szinten játszhatjuk végig az eventet.

Sajnos a frissítés után kissé akadozni látszik a Blizzard szervereinek helytállóképessége. Ez mondjuk annyira nem meglepő a korábbi Overwatch eventek után. Ilyenkor mindig egy picit döcögős az indulás, de feltételezhetően holnapra már minden rendben lesz. Legyünk megértőek, elvégre rengeteg játékos ostromolja momentán a játék szervereit.

Az event PVE pályája mellé rengeteg skin, spray, voice line és ikon csomagolható ki a szezonális ládából. Az Uprising event limitált ideig, május 2-ig érhető el, azaz durván két hetünk van megszerezni a hozzá tartozó cuccokat. Sok szerencsét és kellemes lootolást!

(Forrás: gamerguru.hu Kép forrása: gamerguru.hu / Overwatch)