Jump to content

Overwatch - Rare, Epic és Legendary a ládákból? Kiderültek az esélyek

2017. 05. 08. 11:58

2016. decemberében Kína kormánya megszavazott egy törvényt, aminek értelmében a játékoknak nyilvánosságra kell hozni, hogy milyen valószínűséggel szerezhetők meg a loot ládák egyes tartalmai. Ennek a törvénynek az eredményeként kerültek most nyilvánosságra az Overwatch ládák drop esélyei. Lássuk hát!

 Ahogy azt már minden Overwatch játékos kívülről fújja, minden egyes loot láda 4 darab kozmetikai cuccal vagy némi játékon belüli pénzzel lep meg minket kinyitásakor. Amennyiben egy tárgy már a kollekcióinkba került korábban, úgy ugyancsak egy kevés játékbéli pénzt kapunk helyettük. Ami eddig nem volt világos, hogy mennyi is az esélyünk egy Rare, Epic vagy egy Legendary tárgy megszerzésére, de mostantól ez se rejtély:

  • Minden Loot Box tartalmaz legalább egy Rare (kék) vagy jobb minőségű cuccot
  • Átlag minden 5,5 láda rejt magában egy Epic (lila) minőségű tárgyat. Ez 18,2% esélyt jelent
  • Átlag minden 13,5 láda rejt magában egy Legendary (arany) minőségű tárgyat. Ez 7,4 esélyt jelent

Ezek az értékek feltételezhetően Kínán kívül is érvényesek. Mivel a Hearthstone és a Heroes of the Storm is hasonló rendszert használ, így várhatóan ezeknél a Blizzard játékoknál is hamarosan fény derül az esélyekre. Másrészt ne feledjük, hogy a Valve féle CS:GO és a DOTA 2 is hasonló cipőben jár.

 

(Forrás: vg247.com Kép forrása: Overwatch)