Jump to content

Külön is megvásárolható lesz Call of Duty: Modern Warfare Remastered

2017. 05. 31. 15:40

A legújabb hírek szerint már június 20-tól a boltokba kerülhet a standalone Call of Duty: Modern Warfare Remastered kiadása.

Eredetileg úgy tűnt, hogy a Call of Duty: Modern Warfare Remastered csak az Infinite Warfare Legacy és Legacy Pro kiadásaival együtt lesz beszerezhető, de a rajongóknak nem igazán tetszett ez a konstrukció és szüntelenül rágták az Activision fülét, hogy külön is megvásárolható legyen a játék. Mostanra egyre inkább úgy néz ki, hogy a cég be is adja a derekát.

Még ennek a hónapnak az elején jelent meg a standalone Modern Warfare Remastered a Gamefly oldalán, ami szerint június 20-ra várhattuk volna ennek a kiadásnak a megjelenését. Eddig viszont csend volt, senki se erősített meg semmit. Most viszont újabb eladónál jelent meg a tétel, egészen pontosan az japán Amazon listázta a játékot, szintén június 20-ra datálva a megjelenést.

Ugyan hivatalos bejelentésről még mindig nem beszélhetünk, de közeledik az a június 20. és napról napra egyre valószínűbbnek tűnik a dolog. Már csak az Activision megerősítésére várunk.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)