Jump to content

Születésnapi event várja a Heroes of the Storm játékosait

2017. 05. 31. 16:35

Nem csak az Overwatch miatt érezheti magát büszke szülőnek a napokban a Blizzard. Immáron második születésnapját ünnepeli a Heroes of the Storm is. Ennek tiszteletére egy aprócska eventel lepték meg a játékosokat a fejlesztők.

A mai naptól kezdődően, egészen jjúnius 12-ig tart a Heroes of the Storm második születésnapi eventje. Ez idő alatt minden nap újabb és újabb ajándékok várják a játékosokat, akiknek egy egy AI, quick play vagy ranked meccset kell lejátszaniuk, hogy teljesítsék a kihívásokat, amik a jutalmak megszerzéséhez szükségesek. Nem kell nagy valamire gondolni. 1-1 plusz ládát lehet így megszerezni, illetve három meccs lejátszása után egy eventes zászló, spray és ikon is jár, amiket a képen láthatunk is.

Ajándék lónak ne nézd a fogát, szokták mondani és biztos minden HoTS játékos örül a plusz ládáknak, de azért az Overwatch születésnapi eventjéhez képest ez szinte semmi. Lehet a Blizzard úgy volt vele, hogy mostanában pont eleget foglalkozott a MOBA játékának felfuttatásával, de mi azért kicsit többet vártunk volna. Talán majd jövőre.

(Forrás: battle.net Kép forrása: battle.net)