Jump to content

Izgalmas előrendelői akciókkal vár minket a GOG

2017. 07. 29. 17:52

Amennyiben azt fontolgatjuk, hogy előrendeljük-e az Absolver, a Hello Neighbor vagy a Ken Follett’s Pillars of the Earth című játékok valamelyikét, úgy a GOG-nak van egy ajánlata, ami segíthet pozitív irányba dönteni a mérleg nyelvét.

A GOG mostantól fogadja az előrendeléseket az Absolver, a Hello Neighbor és Pillars of the Earth játékokra, de hogy kicsit motiváljon is minket a pénzünk megelőlegezésére, az oldal egy ingyenes játékot ad a fenti játékok előrendelésre mellé, ráadásul egy-egy olyat amivel rögtön el is kezdhetünk játszani.

Az előrendeléshez általában az előrendelői bónuszok és a végleges megjelenés előtti akciós ár adja meg a kezdő lökést, de a GOG most valami jobbat talált ki. A Hello Neighbor előrendelés mellé a Jazzpunk nevű nyomozós játékot osztogatják ingyen, az Absolver mellett a Furi landolt, míg a The Pillars of the Earth-nél a The Dark Eye: Chains of Satinav zsebelhető be. Akkor sincs cink, ha már az előrendeléshez ingyenesen járó játékok megtalálhatók a tulajdonunkban, ugyanis ebben az esetben írhatunk a GOG ügyfélszolgálatának, akiktől az adott játék egy elajándékozható példányát fogjuk megkapni, aminek biztos találunk majd egy megfelelőbb gazdát a baráti köreinkben.

A GOG által kínált előrendelői akciók 2017. augusztus 15-ig élnek.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)