Jump to content

Közel 23 perc gameplay érkezett a Wolfenstein 2: The New Colossus játékból

2017. 07. 29. 19:50

Sajna még egy pár hónappal odébb van a Wolfenstein 2: The New Colossus októberi megjelenése, de jó szülőként a Bethesda addig is gondoskodik róla, hogy az ő csemetéje maradjon a legnépszerűbb a környéken.

Most például egy terjedelmes gameplay videóval, ami a játék első fejezetéből ad ízelitőt, ami pont ott veszi fel a fonalat, ahol az előző rész abbamaradt. Készüljünk fel egy kis tolókocsis vandálkodásra a legközelebbi vendégváró náci bunkerben.

Erős egyjátékos élményre és igazi kihívásokkal, humorral, ütős ellenfelekkel megfűszerezett történetvezetésre számíthatunk a következő Wolfenstein játéktól. Egy-egy ellenséges karakter arcát külön öröm lesz bezúzni miután kihallgattuk őket. Ilyen például, ahogy a videó közepe táján néhány beszélgető német katona mellett oson el a játékos, akik épp azon moralizálnak, hogy miféle embertelen erőszakos vadállat lehet bárki, aki az ő békeszerető rendszerük ellen tör. Hát nem aranyosak? Mondjuk a videóban kiontott vér mennyiségét tekintve az ő szemszögükből biztos így nézhet ki a dolog, de ne higgyünk neki, mert mi vagyunk a megmentők, akire egész Amerika számít.

Nem olyan rég kiderültek a season pass részletei is a játékhoz, amiről bővebben itt olvashatunk.

A Wolfenstein 2: The New Colossus október 27-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)