Jump to content

Absolver – Értékelések és pontszámok

2017. 08. 29. 18:37

Az Absolver a Devolver Digital és a Sloclap eddigi legnagyobb játéka, ráadásul egy olyan verekedős játék, amihez eddig még csak hasonlót se látott senki. Nézzük, hogy mit mondtak rá a kritikusok.

Az Absolver számos különféle egyedi harcművészeti stílust sorakoztat  fel, amiből a játék elején csupán három érhető el, a többit pedig úgy kell felfedezni, hogy más játékosokkal harcolunk. Ez lenne a lényeg, de valójában azért ennél jóval összetettebb a játék és hát bizony megvannak a maga mélységei, amiért sokan nehéznek érezhetik az elején és ez kedvüket is szegheti. Aki viszont kitartóan küzd és osztja a pofonokat, az mesterévé válhat a játéknak és saját egyedi harcművészeti stílust alakíthat ki a karakterének a másoktól „összelopkodott” mozdulatokból, sőt akár még saját iskolát is nyithatunk és saját tanítványokat fogadhatunk.

A játék nehéz, összetett és nem nagyon fogja senki a kezünket, holott azt se lehet mondani, hogy olyan mint a többi, mert bizony ilyen játékhoz még csak hasonlóval se találkozhattunk korábban. A játék ezen tulajdonságai aztán vagy pozitívumként vagy negatívumként csapódtak le a kritikákban. Nem les az Absolver az év játéka, ha lenézünk a pontszámokra, de mindenképpen egy olyan játék lett, amit érdemes kipróbálni és végre valódi újdonságot hoz az idei videójáték kínálatba, amiért nálunk már biztosan szerzett magának egy plusz pontot.

Az egyébként Unreal motort használó játék már elérhető PC-re és PS4-re, de a fejlesztők dolgoznak az Xbox One kiadáson is.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)