Jump to content

Mario + Rabbids: Kingdom Battle értékelések és pontszámok

2017. 08. 30. 15:34

A Nintendo Switch egy újabb exkluzívval gazdagodott a héten, ráadásul  egy egészen jóval, amit még csak nem is a Nintendo készített. A kritikusok imádták a Mario + Rabbids: Kingdom Battle-t.

Mario + Rabbids: Kingdom Battle egy olyan játék volt, amiről első hallásra mindenki azt gondolta, hogy egy katasztrófa lesz, egészen addig, még meg nem mutatkozott a 2017-es E3-on. Mi tagadás a nagyszerű trailer is segített eladni a játékot, meg hát kiderült, hogy valójában ez a Marios-Ubinyulas világba öntött, XCOM körökre osztott játékmenetre hajazó stratégiai játékban sokkal több van, mint azt a gyermeteg grafika sugallja. Most pedig, hogy a játék megjelent és kikerültek a kritikák, már azt is nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy az Mario hősök és az Ubisoft nyulainak egy csapatba terelése se volt olyan elmeroggyant ötlet, mint amilyennek elsőre hangzik. Meglepően jól működik a dolog és ez a pontszámokon is jól látszik:

Az Ubisoft nemrég egy 20 dolláros Season Pass-t is bejelentett a játékhoz, ami két szóló és két kooperatív kihívást foglal majd magában, új történettel, no és persze új, steampunk fegyverekkel. Az új tartalmak érkezésére 2018-tól lehet számolni.

A Mario + Rabbids: Kingdom Battle augusztus 29én jelent meg Nintendo Switch-re.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)