Jump to content

Egyszerre jön ki PC-re és konzolra a WWE 2K18

2017. 09. 29. 12:48

A sorozat történetében eddig példátlan módon, a WWE2K18 konzolos és PC-s verziója egyazon a napon fog megjelenni, ahogy azt minden rendes videójátéknak kéne.

Ha egy játék valamely platformra előbb jön ki, mint a többire, akkor a játékosok egy része mindig cserbenhagyva érzi magát. Hogy valaki lehet azért dönt egyik platform mellett a többivel szemben, hogy egy játékkal néhány nappal előbb kezdhessen játszani? Biztos van ilyen az univerzumban, de szerintünk ez többet árt, mint használ. Hála a jó égnek a tradicionálisan eltérő megjelenési dátumokkal operáló WWE sorozat is úgy döntött, hogy a legújabb részével már nem játsza el ezt a táncot. A WWE 2K18 nem csak azért lesz rendhagyó a széria történetében, mert először jelenik meg Nintendo Switch kiadás is belőle, hanem mert a PC-s és konzolos verzió ugyanazon a napon fog megjelenni.

A WWE 2K18 indulásának napján a standard és deluxe kiadások egyarát kaphatóvá válnak a Steamen és a szokásos konzolos viszonteladóknál. Az egyetlen különbség, hogy a PC-s elrendeléssel nem kapjuk meg a 4 napos Early Access Deluxe Edition perket, de minden más egyezni fog.  

A WWE 2K18 október 17-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)