Jump to content

Mobil MMORTS-t fabrikálna a Blizzard?

2017. 09. 29. 20:48

A Blizzard jelenleg egy még be nem jelentett mobil RTS és MMO hibriden dolgozik, derült ki a cég álláshirdetéséből, amelyben komoly tapasztalattal rendelkező iOS és Android fejlesztőt keresnek, egy titokzatos projekthez.

Már olyan régen volt, hogy egy kis lehetőségünk adódott spekulálni a Blizzard készülő projektjei végett, de most ismét lehet kicsit ábrándozni. A cég legújabb álláshirdetése nem árul el többet, mint hogy egy mobil platformra készülő MMORTS-ről lehet szó. Lévén Unity fejlesztőt keresnek és a Hearthstone mobil verziója is Unity alatt fut, így lehet csak valami nagyobb kiegészítőről van szó és annak az okostelefonos interpretációjáról. Mégis, ha valóban egy új játékról lenne szó, akkor kérdés, hogy vajon egy teljesen új IP-vel rukkol elő a Blizzard, vagy esetleg valamiféle régimódi Warcraftot felelevenítő csodát várhatunk. Egyik sincs kizárva.

Ráadásul a korábbi álláshirdetések alapján talán nem is egy, de mindjárt két játékon dolgozik a Blizzard. Egy újabb shooteről, de legalábbis valamilyen belsőnézetes játékról lehet szó. Itt is benne van a pakliban, hogy csak az Overwatch fejlesztésével összefüggésben keresgéltek új munkatársat.

Egyelőre tehát csak a spekuláció megy, ami néha jó, de azért ne éljük bele magunkat semmibe. Ha új játékot akar nekünk mutatni a Blizzard, akkor arra úgy is hamarosan sor fog kerülni a november 3-án kezdődő Blizzcon 2017 eseményen.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)