Jump to content

Nem kap folytatást a World of Tanks

2017. 10. 28. 19:45

Még április környékén röppent fel a pletyka egy esetleges World of Tanks 2-ről, de reméljük senki se élte bele magát nagyon azóta, mert a Wargaming most rövidre zárta a spekulációkat.

A World of Tanks és gigászi vasszörnyei tovább folytatják hódító útjukat a virtuális csatatereken innen és túl, efelől nyugodtak lehetünk.  Amikor a játékot fejlesztő Wargaming utoljára nézte, akkor 130 millió játékost számoltak csak egyedül PC-n. Nyugodtan mondhatjuk, hogy egy sikerekben gazdag hét év áll a játék mögött, így talán joggal reménykedhettek néhányan egy folytatásban. Ha azt nézzük ennél kevésbé népszerű játékokból is már minimum egy féltucat résszel rendelkező sorozatot kihúznak bizonyos stúdiók, szóval miért ne lehetne egy ilyen sikeres játéknak is legalább egy folytatása, ügye?

Hát nem. A Wargaming kijelentette, hogy nincs készülőben folytatás. Ezt Alex de Giorgio a játék kiadási igazgatója  szögezte le a PAX Aus-on, és a szavaiból nagyon úgy tűnt, hogy nem csak most nincs készülőben folytatás, de egyáltalán nem is terveznek ilyesmit. Szerinte a WOT alapját a folyamatos fejlődés jelenti. Ez az amért az egyébként free-to-play játékra költenek az emberek és ez az, amiből a Wargaming bevételei származnak.

Azért akadt némi jó hír is. Giorgio azt is elárulta, hogy november 1-től az Ausztráliából és Új-zélandról játszó gamerek saját szerveren háborúzhatnak majd tovább.

(Forrás: gamespot.com Kép forrása: gamespot.com)