Jump to content

Call of Duty: WW2 – 9GB-os patch kell majd, hogy működjön a lemezes változat

2017. 10. 31. 13:07

A Call of Duty: WW2 lemezes változatát választó játékosok semmilyen játékmódot, de még a játék egyjátékos kampányát se tudják majd kipróbálni, még le nem szedtek egy 9GB-os foltot.

Az óriási day one patchekhez már hozzászokhattunk a mai játékoknál, de azért jellemzően legalább egy ha nem is 100%-os de működőképes és játszható játékverziót takarnak a lemezes változatok. A Call of Duty: WW2 PS4-es és Xbox One-os korai lemezes változatait kézhez kapó szerencsések azonban azzal szembesültek, hogy a játékot el se tudták indítani egy a fejlesztőktől kapott 9GB-os patch nélkül. A 9GB-os frissítés telepítése után nyílt meg a kampányhoz való hozzáférés, a zombis játékmód, valamint a többjátékos War mód (szerverek hiányában még csak botok ellen).

Hogy miért nem működött a patch nélkül a játék, annak oka lehet, hogy a Sledgehammer és az Activision így akarta megakadályozni, hogy idő előtt szétspoilerezék a játékot. Ha ez volt az oka, akkor elbuktak, mert a 9GB-os patch után ugyanúgy elszabadult a spoilerezés. Jobbára csak azoknak sikerült fejfáját okozni, akik internetkapcsolat nélkül akartak nekivágni legalább a kampánynak.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)