Jump to content

Idle Champions Of The Forgotten Realms – Kiszívárogtak a következő event részletei

2017. 11. 26. 04:20

Még végére se ért a legtöbb játékos a jelenleg is zajló Feast of the Moon eseménynek a Idle Champions Of The Forgotten Realms játékban, de már tudni lehet, hogy hamarosan jön is a következő.

Mindannyiunk kedvenc D&D clickerének készítői folyamatosan újabb és újabb tartalmakkal lepik meg a játékosaikat, holott a játék még messze nincs kész. Az újdonságok mellett szépen jönnek sorra a szezonális események is, mint a jelenlegi Feast of The Moon, ahol az új kalandok mellett egy limitált ideig megszerezhető új hőst és rengeteg értékes felszerelést gyűjthetnek be a játékosok. Az új eventhez új teljesítményjelzők is járnak, amiket vizslatva az egyik Redditer, egy váratlan meglepetésre lett figyelmes:

A fenti kép a következő esemény achievementjeit ábrázolja. Ezekből kiderül, hogy a következő új hős Dhadius lesz, aki egy ember varázsló. Sajna az idejekorán érkezett achievementek csak valami hiba folyamán csusszanhattak elő, amit aztán a következő néhány órában gyors javítottak is a fejlesztők. Ebből kifolyólag nincs információ se a következő event várható indulási idejéről, se az új hős képességeről. Mindenesetre meg lennénk lepve, ha nem valamelyik a játék kezdeti szakaszában, az új játékosok számára is könnyen elérhető hős kapna alternatívát. Azt is lehet sejteni, hogy a Feast of the Moon még vége (11.28.) után még legalább egy hét szünet lesz, hogy a felhalmozott Jergal’s Favor-t beválthassák a játékosok, így leghamarább valamikor december elejére várható a következő event.

(Forrás: codenameentertainment.com Kép forrása: codenameentertainment.com)