Jump to content

Hearthstone – Durván megkavarhatja a játékot egy új kártya

2017. 11. 27. 06:25

Emlékszünk még a jó öreg szeme se állt jól dragonkin Temporus-ra? Mert a Caverns of Time: The Black Morass ütközetének második bossocskája bizony emlékszik ránk és el is jön értünk egy gonosz kártya formájában.

 A Hearthstone új Kobolds and Catacombs kiegészítőjével egy csomó új sunyi kártya érkezik majd a játékba, s bár még mindet nem ismerjük, de megmerjük kockáztatni, hogy már meg is találtuk a leggonoszabbat: Temporus-t.

Temporus egy olyan új legendary szintű kártya lesz, amit ha lecsapunk az asztalra, akkor először nekünk, aztán az ellenfelünknek lesz két köre. Ez azt jelenti, hogy iszonyatos megsemmisítő támadásokat lehet majd az ellenfél nyakába zúdítani ezzel a kártyával és persze ez egy megfelelő paklival. Ugyanakkor amiért Temporus igazán ördögi kártya, hogy ha nem sikerült abban a dupla körben kivégeznünk az ellenfelünk, akkor jobb ha sziklaszilárd védelmünk van, mert különben ő jön kétszer és nekünk annyi. Ez a kártya egy igazi kétélű fegyver lesz, de biztosra vesszük, hogy sok érdekes és izgalmas fordulatot hoz majd a játékba azoknak, akik bele merik rakni a paklijukba.

A Kobolds and Catacombs kiegészítő megjelenése decemberben esedékes.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)