Jump to content

Petíció indult, hogy elvegyék az EA-tól a Star Wars jogokat

2017. 11. 28. 06:38

Hiába távolították el a játékból a felháborodást keltő mikrotranzakciót, továbbra sem csitultak a kedélyek a Star Wars Battlefront 2 körül.

A rajongók továbbra sem nyugszanak a Star Wars Battlefront 2 miatt, de ez valahol érthető. Az EA nagyot ígért a játékkal, de helyette nem hogy nem sikerült hozni azt, amit a rajongók vártak volna, de még külön ki is akasztották a játékosokat az mohóra szabott mikrotranzakciókkal. Azt, ahogy a Star Wars Battlefront 2 rendszere kinézett akkor is nehéz lenne lenyelni, ha nem egy drága AAA játékról beszélnénk, hanem egy free-to-play valamiről, aminek ez lehet az egyetlen bevétele. A közösség annyira méltatlannak találta azt, amit az EA itt a Star Wars név alatt leművelni próbált, hogy egy komoly petíció is indult, hogy vegyék el tőlük a Star Wars jogokat.

A petíció egyébként nem csak a jelenlegi helyzet miatt, de az első Battlefront játék problémáinak okán is szeretné, ha többé az EA nem nyúlhatna hozzá a Star Wars névhez. A petíció itt olvasható egészében, s a cikk írásának pillanatában már több mint 35 000 támogatták is a kezdeményezést.

Nem kizárt, hogy petíció nélkül is hasonló döntés születne. A Disney nagyon nem örül annak, hogy az EA játéka körül ekkora pudingvihar alakult ki, illetve már a problémás mikrotranzakciós rendszert is az ő nyomásukra távolították el a játékból. Szomorú, hogy így alakult ennek az ígéretes játéknak a sorsa.

(Forrás: kitguru.net Kép forrása: kitguru.net)