Jump to content

Overwatch – Késni fog a Blizzard World map

2018. 01. 02. 23:30

Megérkezett 2018, s vele az év első Overwatch fejlesztői videója, ahol most is a jó öreg Jeff Kaplan várt minket egy újévi köszöntővel, meg néhány jó és egy nem olyan jó hírrel.

Kezdjük a jó hírekkel. Az idén se marad el az Overwatch világában a kínai holdújév megünneplése. Ez tavaly egy a kakas éve köré tematizált eventet jelentett Lunar New Year néven. Ez az event tér vissza az idén is a Year of the Dog frissítéssel. Merthogy a kakas éve után a kutya éve jön, így a tavalyi eventes újdonságok mellett most egy sor új skin, emote és spray is érkezik majd a játékba. Játszható lesz a tavalyi co-op brawl is, de reményeink szerint azért lesz valami meglepetés is ilyen téren.

A kínai holdújév az idén februárban kezdődik, de addig még lesz nekünk január 10-én egy Overwatch League megnyitó is. Az OWL-re és az új eventre való készülődésnek azonban van egy árnyoldala is. A korábban beharangozott Blizzard World pálya (ami PTR környezetben már relative régen tesztelhető) csak később kerül be a játék live szervereire. Az eredeti tervek szerint a héten kellett volna, hogy sor kerüljön az új pályát hozó live patch-re, de ezt bizonytalan időre el kellett napolni.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)