Jump to content

Teljes áron lesz kapható a Dark Souls Remastered

2018. 01. 13. 17:51

Holott nem ritka, hogy a régebbi játékok Remastered kiadását egész egyszerűen ingyen megkapják az eredeti játékok tulajdonosai vagy legalábbis valamilyen kedvezményes áron, a Bandai Namco megerősítette, hogy ők nem terveznek ilyet.

A Dark Souls Remastered neve szépen elkezdett feltűnni előrendelésre a különböző videojátékokkal kereskedő oldalakon, méghozzá egy mai új AAA játéknak megfelelő teljes áron. Sokan arra számítottak, hogy a játékot eredeti formájában tartogató játékosok majd legalábbis valamiféle kedvezményt kapnak a grafikailag felturbózott kiadásra, de a kiadó minden kétséget eliminálandón kijelentette, hogy ilyen nem lesz. A játék 40 dollárért lesz megvásárolható.

A cég szóvivője elmondta, hogy legjobb tudomása szerint a Dark Souls Remastered minden platformon ugyanannyiba fog kerülni és nem terveznek semmiféle kedvezményt adni a játék árából. Ha ez végül igaznak bizonyul, valahol az is teljesen érthető, hiszen csupán egy 2011-ben megjelent, igen népszerű játéksorozat első részéről van szó, habár kétséges, hogy a rajongók hajlandóak lesznek-e csupán a szebb grafikáért és némi játékmenetbéli finomításért kiadni újra a játék teljes árát.

(Forrás: www.vg247.com Kép forrása: www.vg247.com)