Jump to content

Monster Hunter World kritikák és pontszámok

2018. 01. 26. 14:01

Végre csak megérkezett egy szép, terjedelmes Monster Hunter játék az otthoni konzolokra. Már csak az a kérdés, hogy megérte-e várni rá? Erre a kérdésre pedig minden jel szerint egy határozott igent kell mondanunk.

Végre befutott a Monster Hunter World, a sorozat első olyan része, amit kifejezetten konzolokra terveztek. Emellett ez az első, hogy a Capcom igazán népszerűvé és érdekessé igyekszik tenni ezt a világot a nyugati közönség számára is.

A Monster Hunter World nem csak jobban néz ki, mint eddig bármelyik másik Monster Hunter játék, de legalább olyan hatalmas és mély is, mint amit a sorozat rajongói vártak, miközben az újoncok számára is igyekszik kívánatos színben mutatkozni. A sok játékmenetben történt változtatás és újdonság mellett a Monster Hunter World egy igazán autentikus Monster Hunter játék lett. és ezt mint alább látni fogjuk, a kritikusok igen bőkezűen meg is jutalmazták:

A Monster Hunter World január 26-án jelent meg PS4-re, Xbox One-ra. A játékból PC-s kiadás is készül, de arra még legalább őszig várni kell.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)