Jump to content

Overwatch – Brigitte lesz a következő hős [trailer]

2018. 02. 28. 19:32

Beigazolódtak a rajongók számításai: Brigitte Lindholm lesz az Overwatch 27. hőse, akiről még csak egy eredettörténet előzetest kaptunk, de már teljesen el is varázsolt minket.

Gyakorlatilag már a tavaly novemberi Honor and Glory animációs rövid óta húzza az agyunkat a Blizzard Torbjörn lányával, de akkor helyette be kellett érjük Moira-val. Most viszont már mondhatni sínen vagyunk, hiszen immár a hivatalos PlayOverwatch csatornán is ott díszeleg az az eredettörténet videó, amiből megtudhatjuk, hogy kicsoda is ez a Brigitte Lindholm.

Hovatovább a Blizzard egy kis szivárogtatásának hála már azt is tudni lehet, hogy Torbjörn lánya a support karakterek csoportját erősíti majd. Képzeljünk magunk elé egy gyógyító páncélos mérnököt és akkor nagyjából meg is van, hogy mire kell majd Brigittetől számítanunk.

Innen már tényleg csak napok, ha nem órák kérdése, hogy mikor kerül be az új hős PTR szerverekre. Reméljük nem kell majd sokat várni, hogy az éles szervereken is találkozhassunk vele.

UPDATE: Időközben befutott a dev videó is Brigitte képességeivel együtt. PTR-en 1 p.m. ET és 2 p.m. ET között lesz elérhető.

(Forrás: playoverwatch.com Kép forrása: playoverwatch.com)