Jump to content

Borderlands GOTY kiadás tűnt fel a láthatáron

2018. 05. 31. 11:41

A Gearbox most is lázasan dolgozik a Borderlands 3-on valahol, de a sorozat rajongóinak addig se kell unatkozni. Jön a Borderlands új, GOTY kiadása PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Az újrakiadások korszakát éljük, de ez nem mindig akkora baj. Vannak játékok, amiknek tényleg lehet örülni, hogy feleleveníthetjük őket egy szebb, modernebb verzióban. Talán nem mondjunk teljesen őrültséget, ha szerintünk a Borderlands is egy ilyen játék, ezért biztosan rengeteg rajóngonak szerzett örömet a koreai korhatárbesorolási bizottság, akik ukmukfukk feldobták a honlapjukra a Borderlands: Game of the Year Edition nevezetű tételt, amely PC-re, PS4-re és Xbo One-ra jelenik meg várhatóan a közeli jövőben.

Az új kiadás megnevezéséből arra lehet következtetni, hogy sajnos valószínűleg nem egy Remastered verzióról lesz itt szó, csak egy olyan, az összes kiegészítőt tartalmazó kiadásról, ami elfut a modern PC-ken és konzolokon.  Azért élvezhetőség szempontjából nem lenne utolsó, ha a nagyobb felbontások támogatása mellé jobb textúrákat is hozzáadnának.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)