Jump to content

Path of Exile - Néhány óra múlva elstartol az Incursion

2018. 05. 31. 11:44

Vissza a jövőbe Path of Exile módra. Június elsejével kezdetét veszi a POE következő új és izgalmas ligája, amit durván három honapunk lesz kimaxolni.

Hamarosan újra kezdetét veszi az örült grind verseny, hogy kiderüljön ki lesz a legügyesebb és leggyorsabb Path of Exile játékos a vadonatúj Incursion ligában. Az Incursion teljes mértékben egy ősi Vaal templom (Atzoatl) és annak kincsei körül forog majd. Erről a csodás lootot örző templomról igazából senki se tudta eddig, hogy pontosan hol is lehet, de egy Alva Valai nevű karakternek akadt egy egész érdekes hipotézise. A játékosok az ő segítségével göngyölíthetik majd fel a történet templomhoz vezető fonalát, amely végső soron a múlt rejtélyekkel és titkokkal teli homályába vezet majd.

Ez lesz az a pont, ahol aztán egy kicsit őrületessé válnak a dolgok, mármint még az edigiekhez képest is. Az új tartalom végső célja, hogy  kiderítsük, hogy a jelen korban hol található Atzoatl. A játékosoknak az idővel, veszélyes szörnyekkel és önmagukkal versenyezve kell 11 helységen átverekedni magukat, hogy végül megtalálják a jelenben a templomot. Ugyanakkor a templonak 13 ilyen helyisége van és véletlenszerűen dobálja be őket a játékosoknak. Az pedig, hogy mit teszünk a múltban végül befolyásolni fogja, hogy milyen lesz a jelenben a templom. Tulajdonképpen ez egy igen nyakatekert módja lesz annak, hogy kigrindolják maguknak a játékosok a tökéletes kincses kamerát és ezzel még csak a felszínét kapargattuk meg annak, amit az új kiegészítő tartogat.

(Forrás: pathofexile.com Kép forrása: pathofexile.com)