Jump to content

Realm Royale – Indulhat a béta?

2018. 07. 30. 15:03

Eltűnődtél már valaha azon, hogy milyen is lenne a Fortnite egy kis World of Warcraft csavarral? Nos, a kérdésedre a válasz épp most landolt konzolokon.

A Hi-Rez stúdió ( tudjuk.. Smite, Paladins, stb.) Battle Royale játéka már egy ideje tevékenykedik PC-n, ahol 4 millió játékos szemet is vetett rá így Steam korai hozzáférés alatt. Nem is kérdés, hogy ez a szám tovább fog növekedni, amikor ez a free-to-play shooter beindul PS4-en és Xbox One-on is, ami egyébként épp most történik.

A Realm Royale ránézésre nagyon hasonló a Fortnite-hoz és ez is tulajdonképpen arról szól, hogy egy hatalmas mapra bedobjunk 100 játékost, hogy hegylakósat játszanak. A különbség, hogy itt sokkal inkább a fantasy elemek dominálnak. Ebben a játékban sokkal nagyobb hangsúlyt kapott, hogy milyen és főleg milyen erősségű tárgyakat aggatunk magunkra, s az se utolsó, hogy mindenféle pofás hátason közlekedhetünk benne.

A játék bétája jelenleg is zajlik PS4 és Xbox One platformokon, amire a RealmRoyale.com oldalon tudunk jelentkezni. Jó szórakozást!

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)