Jump to content

Soulcalibur 6 béta indul a hétvégén

2018. 09. 25. 09:57

A Soulcalibur 6 után érdeklődők örömmel nyugtázhatják, hogy a várva várt játékuk fejlesztése már a hálózat stressz tesztelésénél tart. Béta indul pénteken.

A Namco bejelentette, hogy a Soulcalibur 6 megjelenésére várakozó játékosok egy hosszú hétvége elejéig belekóstolhatnak a készülő játékba Xbox One és PS4 konzolokon. A kostoló pénteken indul, de a résztvevők jobb ha előre tudják, hogy nem elég, hogy bétáról, de egy direkte a hálózat tesztelését megcélzó próbáról lesz szó, így aztán senki se csodálkozzon, ha esetleg fennakadások is előfordulnának, elvégre pont az ilyen potenciális hibák kiugrasztása az egyik célja az ilyen teszteknek.

Habár a bétában elérhető tartalmakat, mint karakterek és hogy meddig mehetünk el, még nem kerültek részletezésre, de a hivatalos Soulcalibur 6 Twitter-fiók már megerősítette a béta kezdetét és végét jelentő dátumokat, valamint hogy a PC-sek ebből most kimaradnak.

A béta szeptember 28-án, pénteken (11am ET) veszi kezdetét és október 1-én (11pm ET) ér véget. A béta fájljai csütörtöktől válnak letölthetővé.

A Soulcalibur 6 október 19-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)