Jump to content

Gaminator: Online Játék Magyarországon

2018. 10. 31. 16:58

Habár az online kaszinók működését lehetővé tették az országban, még mindig igen kis számú játék érhető el más országokhoz képest. 

Választási lehetőségek a határon belül 

Nem sokkal ezelőtt, Magyarország legalizálta az online szerencsejátékokat, és a legalizálás óta az online kaszinók elkezdtek népszerűek lenni az országban. Sokak szerint a Magyarok a fogadásokat szeretik legjobban. Az online kaszinók 2013-as legalizálása óta, a magyarok többféle játék közül választhatnak. Az online kaszinók mobiltelefonon keresztül is hozzáférhetővé tette szolgáltatását, melynek segítségével könnyebben és gyorsabban lettek elérhetőek a játékszolgáltatások, mint a blackjack, a slot automaták és a póker.

Egy kis múlt 

A szerencsejáték-iparnak Magyarországon hosszú története van. A XIX. században a legnépszerűbb a lóversenyzés és a kártyajátékok volták. Magyarország első kaszinója az 1827-es Nemzeti Kaszinó volt. A mai is működők közül az 1989-ben megnyílt Sopron Kaszinó a legrégebbi. Régebben a környező országok online kaszinói jóval fejlettebbek volták a Szerencsejáték Zrt. által üzemeltetett Magyarországiakhoz képest. A külföldiek sokáig úgy tekintettek a hazai piacra, ami nagyon alulfejlett. Az online piacon óriási változást következett be a 2013-as törvény óta, amely számos külföldi és ismeretlen kaszinó márka számára tette lehetővé, hogy megvessék lábukat és állják a magyar piacon. Ez lehetővé tette, hogy a kaszinó játék széles választéka sok ember számára elérhető legyen.

Határon átnyúló lehetőségek 

Habár az online kaszinók működését lehetővé tették az országban, még mindig igen kis számú játék érhető el más országokhoz képest. A magyar játékosoknak mindig lehetőségük volt külföldön üzemeltetett online kaszinókban játszani, de ezekben nagyon korlátozottan érhetőek el a játékok magyar nyelven. Talán az egyik legjobb példa a külföldi online kaszinók között, amely szintén magyar játékokat kínál, a Gaminator online kaszino

Csak kevés választási lehetőség van külföldi kaszinókból, s mindenképp oda kell figyelni, hogy megtaláljuk melyik külföldi online kaszinóban játsszunk. Mindenképp ellenőrizzük, hogy rendelkezik-e hivatalos engedéllyel. Miután az engedélyt ellenőriztük, nézzük meg, hogy megvan -e a független biztonsági protokoll. A legjobb online kaszinójáték-oldalakon meg kell jelenniük ezeknek a hatósági engedélyeknek és ezek logóját a honlapjuk alján keressük meg. 

A jövő 

Az online kaszinójáték Magyarországon még gyerekcipőben jár, és nehéz eldönteni, hogyan változik a törvényi szabályozás. Addig azonban az interneten keresztül élvezhetik a magyarok kedvenc kaszinójátékaikat az országon kívüli online kaszinókban. Az internet könnyű hozzáférhetősége miatt könnyedén lehet választani egy játékoldalt az országon kívülről. 

(Forrás: gamerguru.co.hu | Kép: pixabay.com)