Jump to content

A Hasbro valóvá váltotta minden Fortnite rajongó álmát

2019. 02. 18. 16:30

A játékcég első Nerf fegyverei, amelyeket a Fortnite ihletett, március 22-én debütálnak. Az előrendelés már javában zajlik, de lássuk, mit várhatunk a fegyvertől.

A Nerf szabadalom birtokosa gondolt egyet, és bejelentette, hogy piacra dobja a kedvelt játék jól ismert fegyvereit, persze habszivacs töltettel. A teljes kínálatot az alábbi linkre kattintva tudod elérni, az első hivatalos fegyverről pedig alább mi is írunk bővebben.

49.99 dollárnyi Fortnite élvezet

A hivatalosan megerősített Nerf modell, az AR-L Elite bejelentése októberben már lezajlott. A várható boltba kerülésre azért viszonylag sokat kell várni, egészen pontosan június 1-jéig. Ugyanakkor a Hasbro kiadott egy közleményt, amelyben március 22-i szállítást jelölnek meg a már megrendelt termékekre, így kérdéses, hogy valójában mi fog történni.

Az ára a játékfegyvernek egyébként közel ötven dollár.

Az AR-L Elite mellett a  Hasbro az SP-L Elite névre keresztelt játék stukkert is árulja, amit a Fortnite’s hangtompított pisztolya ihletett. Ezutóbbi játék 19.99 dollár, míg a TS-R Super Soaker taktikai shotgun szintén azonos áron rendelhető.

(Forrás: gamerguru.co.hu | Kép: pixabay.com)