Jump to content

Ki lesz a bajnok? MasterCard Local Hero elődöntő és döntő a következő hetekben

2021. 12. 04. 21:32

Hamarosan a végéhez közeledik a MasterCard Local Hero, az egyetemek gamereinek országos megmérettetése. December 5-én a LOL és Apex elődöntőn, december 9-én FIFA elődöntőn, majd december 18-án a döntőn derül ki, kik az ország legjobb FIFA, LOL és APEX játékosai.

A MasterCard Local Hero októberben startolt, el, 8 egyetem részvételével. Bárki jelentkezhetett, aki meg akarta mutatni, mit tud, 3 játékban mérkőzhettek meg a bajnokjelöltek: FIFA és APEX esetében egyénileg, a LOL-ban pedig 5 fős csapatok nevezhettek. Minden fordulóban értékes nyereményeket kaptak a győztesek, valamint továbbjuthattak a decemberi elődöntőre és döntőkre.

A helyi bajnokságokból egyetemenként 1-1 fő illetve csapat jut tovább az online elődöntőre, onnan pedig a legjobbak kerülnek be a döntőbe. A játék már felforgatta Debrecent, Budapestet, Pécset, és Szegedet, ezen a héten pedig Győrben a Széchenyi István Egyetemen (december 2.) valamint Budapesten a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen (december 1.) voltak az utolsó, helyi fordulók.

Íme egy kis kedvcsináló a MasterCard Local Hero Tour Pécsi Tudományegyetem döntőjéről:

https://fb.watch/9AyBqVPw54/

Mostanra már gazdára talált a legtöbb gamer billentyűzet, monitor, fesztivál napijegyek, pólók és egyéb nyeremények, de a versenysorozat most lesz igazán izgalmas. Az utolsó 2 egyetem versenye után december 5-én lesz a LOL és Apex online elődöntő, december 9-én pedig a FIFA online elődöntő, aminek továbbjutói december 18-án a Gamerlandben küzdhetnek meg a játék fődíjaiért; a Sziget heti bérletekért, gamer monitorért, periféria szettért, PS5 kontrollerért és a gamer laptopért.

Az is nyerhet, aki nem játszik

A rossz hír, hogy a nevezések már minden egyetemen, mindhárom játékra lezárultak, ezért aki eddig nem nevezett, az sajnos már lecsúszott a fődíjakról, de szurkolni is megéri! A versenyeket élőben az egyetemeken, illetve online is lehet követni Molnár Gabo (FIFA) és Pierce (LOL) Twitch csatornáján. A streamerek felváltva sorsolnak ki uRage gaming szetteket a közvetítések alatt, valamint Pierce-nél minden csütörtökön 10 db ingame LOL ajándékcsomag is gazdára talál az EUNE szerver játékosai között.

A részletes program a MasterCard Local Hero Tour oldalán olvasható.

(Forrás: gamerguru.co.hu | Kép: pixabay.com)