Jump to content

Az eheti Xbox 360 arany tagság kedvezményei

2014. 12. 15. 16:00

A hét folyamán az arany tagság (Gold Member) igazán kedvező akciókkal kecsegtet. Csökkentet áron lesz elérhető a Popcap számos játéka, melyekre érdemes lehet lecsapnod. Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

Ezen a héten az akciós játékok a Popcap termékei. Mivel azonban ez a leárazás utolsó napja, ne halogasd sokáig a vásárlást, ha valamin megakad a szemed.

Az Xbox One esetében a héten csak két játék szerepelt a listán. Az egyik a Plants vs. Zombies: Garden Warfare a másik pedig a Peggle 2, melyeket sokan vártak nagy izgalommal, nem hiába. A Microsoft legújabb konzoljára ezeket a game-eket most hatalmas kedvezménnyel, 66%-kal leárazva szerezheted be.

Ezzel szemben az Xbox 360 esetében kilenc cím kapott helyet a sorban, ám ezek közt is megtalálható a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 66%-kal leszállított áron. Az összes többi akció 50%-kal csökkenti a költségeket.

Ennek értelmében a mai nappal bezárólag fél áron teheted rá a kezed a Peggle, a Bejeweled 3, a Peggle Nights és a Zuma’s Revenge játékokra. Van azonban még néhány dolog ezeken felül is. A heti leárazásban megtalálhatod az eredeti Plants vs. Zombies-t, a Feeding Frenzy-t, Feeding Frenzy 2-t és a Zuma-t.

A PopCap-ról érdemes tudni, hogy védjegyüknek számít szinte minden játék esetében, hogy nagyon könnyen meg lehet ismerkedni a game-ek alapjaival, így az első perctől szórakoztatóak, ám mester szinten űzni őket komoly gyakorlás kérdése. Ezen felül jól azonosíthatóak családbarát jellegükről, könnyed hangulatukról, kihívást jelentő játékmenetükről és színes, effektekben gazdag vizuális világukról. Ha szeretnél egy kicsit mást kipróbálni a szokásos szürke-fekete, sötét hangulatú modern kalandok helyett, akkor itt az ideje egy kis vidám időtöltésnek a Popcap játékaival.

Forrás: cinemablend.com

Fotó: gamespot.com és joystiq.com

Írta: Ambróz Nóra