Jump to content

A Rockstar új DLC-i Xbox 360-ra és a PS3-ra is

2014. 12. 19. 10:00

A Rockstar bejelentése szerint továbbra sem veszik el a támogatást az Xbox 360-tól és PS3-tól. Azaz minden új tartalom a GTA Online-hoz ezekre is meg fog jelenni, a Heists után is. Aggodalomra tehát semmi ok.

A hivatalos oldalon a játékosok kérdéseire válaszolva árulta el a cég, hogy nem áll szándékukban a jövőben sem megvonni támogatást az öregebb konzoloktól, bár azt is elismerték, hogy sajnos egy idő után a technikai megvalósíthatóság problémájába fognak ütközni.

Néhány játékos ennek ellenére aggodalmát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a game most PS4-en, Xbox One-on és hamarosan PC-n is eléri azt a szintet, hogy a régebbi rendszerek egyszerűen nem tudnak majd lépést tartani. Szerencsére ez az idő még nem érkezett el az Xbox 360 és a PS3 számára, így előreláthatóan a Heists-et követően még érkeznek tartalmak 2015-ben is.

Ahogy a Rockstar nyilatkozott a kérdésről: „A PS3 és az Xbox 360 játékosai nyugodtan várhatják az Online Heists-et követő frissítéséseket, melyeken már dolgozunk. Mivel eszméletlenül hálásak vagyunk az eredeti GTA V és GTA Online generáció gamereinek azokon a rendszereken, ezért szeretnénk mindaddig tartalmakkal szolgálni számukra, amíg csak lehetséges. Természetesen egy ponton majd, valamikor a jövőben el fogjuk érni azt a határt, amikor a régi konzolok már nem lesznek technikailag képesek lépést tartani a frissítésekkel és az újabb hardverekkel, ám addig is szeretnénk annyi új tartalommal szolgálni amennyivel csak lehetséges mind a négy konzolra.”

A következő frissítés, mely mind a négy Grand Theft Auto Online verzióban elérhető lesz, egyfajta karácsonyi ajándékként szolgál majd, mely gondoskodik arról, hogy az ünnepi időszakban se maradj játszanivaló nélkül.

Forrás: vg247.com

Fotó: forbes.com és thefusejoplin.com

Írta: Ambróz Nóra