Jump to content

Gond van Assassin’s Creed: Unity Xbox One patch-csel

2014. 12. 19. 10:00

A mai napon érkezett az Assassin’s Creed: Unity legújabb patch-e, mely magában is egészen kövér, komoly 6,7GB-ot emészt fel, ám ha Xbox One-ra készülsz letölteni, könnyen lehet, hogy sokkal többet kapsz, mint amire eredetileg készültél.

„Bejelentést kaptunk, miszerint egyes Xbox One játékosok, akik le szeretnék tölteni a Patch 3-at a várt 6,7GB-os letöltés helyett egy 40GB-osat kapnak. Megerősítjük, hogy létezik ez a bug.” írta az Ubisoft az Assassin’s Creed hivatalos weboldalán.

„Sajnálatos módon egyes esetekben probléma merül fel a patch letöltése folyamán, így az az egész játékot helyettesíteni szeretné. Ez természetesen nem az elvárt viselkedés volna és elnézést kérünk mindazoktól, akiknek emiatt a vártnál jóval több ideig tartott a letöltés.”

Amennyiben a lemezes verzióval rendelkezel próbáld meg letörölni majd újrainstallálni a játékot, ez újraindítja a patchelés folyamatát és biztosítja azt, hogy csak 6,7GB-ot tölts le. Más esetben azonban, ha digitálisan szerezted be a játékot, akkor szorult helyzetben vagy és könnyen lehet, hogy jobban jársz a patch nélkül, amíg ez a helyzet meg nem oldódik.

„ A Microsofttal karöltve dolgozunk a problémán, hogy a letöltéseket az eredeti méretre csökkentsük és gyorsabban visszatérhessetek a játékhoz, ám egyelőre nem tudunk pontos időt mondani, hogy mikorra lesz megoldásunk” nyilatkozta az Ubisoft az üggyel kapcsolatban.

A jó hír az, hogy amennyiben sikerül befejezned a letöltést így is, akkor a játékban már minden rendben fog működni. (Ausztrálok hátrányban...)

Forrás: vg247.com

Fotó: gamespot.com és incgamers.com

Írta: Ambróz Nóra